onsdag 8 augusti 2012

Sommarkryp

Jag gillar utmaningar. De får mig att tänka i nya banor, testa nya saker, använda lagren av saker jag har här hemma (istället för att bara shoppa nytt - viket jag ju oxå gillar...;-)...Mahlin78's blogg fyller 4 år (GRATTIS) och hon firar med en skissutmaning. Aldrig tror jag att jag har följt en skiss så maniskt (det bara blev så), men jag gillar verkligen att kortet blev något som jag aldrig skulle hittat på av "mig själv" samt att det sjönk rätt bra i brads-burken...;-)...Med lite vilja kan man väl även klassa det som ett {nästan} maskulint kort?...Finns ett embryo där till nästa personliga utmaning känner jag...;-)5 kommentarer:

 1. Vilket härligt och annorlunda kort! Men visst är det underbart skoj att utmana sig själv och göra saker man inte normalt gör! Det är ju så vi utvecklas! Ser att du börjat en ny utmaning, 15 julkort till den 1a dec! Smart! (inget för mig dock, lyckas inte med julkorten) kram!

  SvaraRadera
 2. Vilket snyggt kort du skapat! Superkul att du ville vara med :-) Lycka till! Kram, Mahlin78

  SvaraRadera
 3. Härligt kort,
  och du har verkligen följt skissen snyggt!
  Må gott!

  SvaraRadera
 4. Superhärligt kort, så kul att få se lite annorlunda kort, du har ju lyckats kanonbra med utmaningen :)

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera

CMS #58

Hej! CMS #58 tema Student passade helt perfekt! Skapade ett kort i lite otraditionella färger med hjälp av underbara stämplar från Pin...