tisdag 18 juni 2013

Somrigt sommar-kort

Hej! Jag bara älskar sommaren och alla färger man kan frossa i! Dagens kort skapades åt en av sonens fröknar och skulle lite snabbt slängas ihop...:-)

 
 
Kortet är gjort för:
 
Kram
//Cattie
 
 


6 kommentarer:

 1. Åh vilka härliga färger!!!

  SvaraRadera
 2. Härligt sommarkort! För mig är sommarn också en färgglad period, och jag tycker man går omkring och är glad nästan jämt! :)

  SvaraRadera
 3. MUMS, som godis och i de härligaste sommarfärger man kan tänka sig! Snygg layout och blommorna med pärlor i mitten är urläckra!

  Önskar dig en riktigt glad och trevlig midsommar!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej Cattie

  Stämpeln jag använt på kortet hos Scrapbutiken är en digital stämpel som kommer från Redonkulours Designs. Tror de kanske bytt namn till något med doodles i slutet. Men tror att om du söker på det jag skrev först så kan du klicka dig fram till rätt ställe. Lycka till1!

  Ps Det här kortet är så himla somrigt och härligt! Något man blir glad av!
  Helene

  SvaraRadera
 5. Ett jättehärligt sommarkort!
  För ett tag sen frågade du- jag har inte glömt, bara inte kommit ihåg att svara ;) - om hur jag fick till bronsfärgen på mina metallblommor & till det har jag använt inka gold, min nya favoritprodukt :D
  Kram Annelie

  SvaraRadera
 6. Wow så snyggt och somrigt kort gillar pappret jättemycket.
  Kram Ulla

  SvaraRadera

CMS #58

Hej! CMS #58 tema Student passade helt perfekt! Skapade ett kort i lite otraditionella färger med hjälp av underbara stämplar från Pin...