söndag 31 mars 2013

Mixed media

När jag fick reda på att jag blivit utvald till att ingå i Strömstad Scrapbookings DT Team med fantastiskt duktiga Suzy och Lillblomman utbrast jag hemma vid köksbordet: "Alltså, hur ska det här gå - de andra tjejerna är ju typ BÄST i Sverige". Då svarade min lilla Ylva-Li snusförnuftigt: "Men mamma, alla kan ju vara bäst"! Jag tycker det är helt underbart sagt och ända sen det sades har jag velat skapa en minnes tavla med uttrycket - för att påminna mig själv! Bidraget är skapat för Scraplagrets Cybercrop! :-)
Medium som är använda:
Modeling paste
Gesso (svart/vit)
Akrylfärg
Stämplar
Pearl maker
Cracle paint
Stickles
Glimmermist4 kommentarer:

 1. This is gorgeous! I love how you put everything together! Hugs! xx

  SvaraRadera
 2. Helt suveränt! Både tavlan och talesättet!!! Det är så otroligt kul att höra vad barn har för förhållningssätt till tillvaron i både smått och stort. Är det okej att knycka orden? Jag broderar ibland och samlar på sånt som folk säger omkring mig till mina broderier.

  Glad Påsk!
  Outi

  SvaraRadera
 3. Sitter och ler åt det din dotter sa. Så sant...
  Tavlan du skapat är så mysig att titta på. Många fina detaljer i härliga färger.
  Tack för ditt bidrag och lycka till!

  SvaraRadera
 4. Hej Cattie; Jag gillar dina kort för att de är så färgglada och inte bara korten utan även andra alster. Därför vill jag gärna nominera dig till ett pris, eftersom din blogg har inspirerad mig till att fortsätta skapa färgglatt! Om du inte vill eller orkar delta blir jag inte ledsen, men jag hoppas kunna göra dig glad!

  http://lavikingascrapp.blogspot.se/2013/04/liebster-award.html

  M v h,

  Charlotta / La Vikinga

  SvaraRadera

CMS #58

Hej! CMS #58 tema Student passade helt perfekt! Skapade ett kort i lite otraditionella färger med hjälp av underbara stämplar från Pin...