onsdag 18 april 2012

Tag

Hos Scrappa Loss ska man göra en tag i månadstävlingen...Okie...Här är min...Att använda färdigtryckta bilder känns "fuskigt" för en stämplerska, men befriande smidigt ibland...;-) De fina bebisarna är från ett Inkido ark som jag köpt hos Scrapbutiken...


9 kommentarer:

 1. Vilken söt tag:) Man måste få "fuska" ibland hihi Det är ju en konst bara att sätt ihop alla delar till en sån fin tag :)
  Kramis

  SvaraRadera
 2. Superfin tag i helt ljuvliga färger!!! Förstår känsla med färdiga bilder, är själv stämplerska :) Men visst är det smidigt och med en så här vacker bild som du har är det ju perfekt!!!

  Tack för att du är med och tävlar med oss på ScrappaLoss
  Ha det bäst!
  Päivi DT ScrappaLoss

  SvaraRadera
 3. HELT BEDÅRANDE TAG, supersött motiv och visst är det ju smidigt med färdiga bilder, såå supersnyggt det blev :)

  KRAMEN MAJSAN

  SvaraRadera
 4. Meen så söt din tag är! Blommorna och färgerna är jättesnyggt komponerade, fin detalj med tårtpapperet bakom motivet och läckert också med "ostduk" genom tagens hål!

  Håller med dig om att det kan kännas som en liten genväg med färdiga bilder, när man är van att måla sina egna (stämpel)bilder, men själva komponerandet är ju halva scrappandet så att säga! ;)

  Ha en bra dag och tack för inspirationen som finns i massor här i din fina blogg!

  SvaraRadera
 5. Söt tag! Visst är det knäppt, men det känns nästan mer som fusk med en färdig bild än om man t ex låter en 3D-sticker eller något annat utgöra huvudfokus. Och det är det ju inte.

  SvaraRadera
 6. Åååhh så sött, känner igen mig när det gäller färdiga bilder:-)
  men e är ju så bedårande som här!
  Trevlig helg!
  Kramar

  SvaraRadera
 7. Hej! Vilken härlig tag du gjort! Jag har inte lyckats göra så många själv.. är det TH die? Den var så stor och härlig! Kram L

  SvaraRadera
 8. Underbar tag! Så söt och så fint dekorerad!!!
  Kram Outi

  SvaraRadera
 9. Tack för ditt fina bidrag till tävlingen hos ScrappaLoss!
  Kram Mia DT/ScrappaLoss

  SvaraRadera

CMS #58

Hej! CMS #58 tema Student passade helt perfekt! Skapade ett kort i lite otraditionella färger med hjälp av underbara stämplar från Pin...