onsdag 9 februari 2011

Mera Grattis....

Alla som fyller år till höger å vänster -bäst att bunkra med lite snabbgjorda enkla kort! Detta blir kort #2 med söta Fergus från Molly's. Jag håller verkligen tummarna för att de fortsätter
med sina prisvärda kortkit - verkligen perfekt mix med härliga papper, kvalitetstämplar och mumsiga dekorationer!

Det jag gillar mest med den här hobbyn är hur man faktiskt lär sig Något Nytt för varje alster man får till. Trots att man tror att man snart gått på alla nitar man kan upptäcker man att så inte är fallet...:-) Ni vet vad jag menar...Glitterlim man råkar smeta ut all over...Snedskurna papper...Färgläggningar som blir skumma...Osv...Osv...Just med detta kort pruttade Glossy Accent-kletet ut typ 3 ggr för mycket varpå "körsbäret" på muffinsen helt å hållet rann i väg...IRRITERANDE, men men...Vem  vill att korten ser fabrikstillverkade ut anyway? ;-)))))))


Stamp: Fergus Wild Rose Studio
Paper: Kaisercraft
Färgläggning: Promarkers
Alfabet: Panduro

2 kommentarer:

  1. Haha, vet precis vad du menar - ibland tvingas man bli mer krativ än man hade tänkt från början för att täcka upp något ödestigert misstag. Just utsmetning av Sticklesfärg är jag specialist på...! Och igår skulle jag "bara fixa en liten grej" som jag inte var helt nöjd med på ett kort - det slutade med att jag stack ett rejält och asymmetriskt hål tvärs igenom hela kortet, som nu måste täckas över av något annat...på båda sidor! ;-)

    Hur som helst blev även detta Fergus-kort supersött, det var verkligen ett bra och prisvärt kit. Jag prenumererar numera på deras nyhetsbrev så det är inte alls omöjligt att jag blir tvungen att handla där igen. Snyggt att sätta texten på ett band!

    SvaraRadera
  2. HIhihi...Vi får tävla i vem som kan råka ut för värst kreativa blunders - och ge smarta tips på hur man kan lösa dem!!! Jag hade jobbat jättehårt med ett kort som Loke satte ett chips-kladdigt långfingeravtryck på...Bara bölade rätt ut! Sen satte jag över en fjäril å kortet blev bättre än från första början...;-)
    Finsn inte "rätt", finns bara olika lösningar...:-))))

    SvaraRadera

CMS #58

Hej! CMS #58 tema Student passade helt perfekt! Skapade ett kort i lite otraditionella färger med hjälp av underbara stämplar från Pin...