söndag 6 februari 2011

Lyckliga jag...

...För eftermiddagen har spenderats i goda vänners och scrappandes lag! Både en Zannagirl och en söt Åsa förgyllde min pysselstund! Givetvis serverades obligatoriska kladdkakemuffins! Bilder kommer inom kort! :-))))))

3 kommentarer:

 1. Åh vad mysigt! Jag och Ulrica stal oss till en stunds scrappande ihop i lördags, till makarnas förtret lät det som eftersom de fick sno ihop förrätten på egen hand...!

  Vi måste också ses och scrappa snart! Och byta inhandlade grejer med varann :-)

  SvaraRadera
 2. Sååååå lyxigt!
  Samma förtret här när maken plötsligt fick underhålla 3 pysselsugna ungar (hihihihi)...Men, det är ju så kl att ha lite sällskap -man lär sig så mkt nytt varje gång tycker jag! Hoppas, hoppas grejjerna fr Stämpelgården kommer snart så MÅSTE vi ju ses!

  SvaraRadera
 3. Visst blev det en kul tavla? Jag använde en canvastavla 30x30 som grund och så har jag fäst turkost wellpapp på framsidan och runt hela tavlan satte jag spets. Sedan var det bara att klista på allas rutor. Vi var 8 st som gjorde tavlan ihop och sedan skramlade vi ihop till ett presentkort på Stämpelfabriken åt henne också. hihi Väldigt enkelt men mycket dekorativt och framför allt ett minne från alla scrapkompisar.

  SvaraRadera

CMS #58

Hej! CMS #58 tema Student passade helt perfekt! Skapade ett kort i lite otraditionella färger med hjälp av underbara stämplar från Pin...