tisdag 25 januari 2011

TGF Pop Challenge

Uppdraget var att få motivet att "Poppa", så jag pysslade ihop ett dubbelt pop-up kort...:-)...Gaaaaanska pilligt, men värt mödan så här i efterhand...;-)
 

6 kommentarer:

 1. Wow, vad läckert! Gillar dinosaurietemat. Hur har du lyckats få det att poppa?

  SvaraRadera
 2. Alltså, det är som en flärp på baksidan som böjs ihop när man viker kortet...Tror jag får visa IRL...:-)...Speakin' of...Jag funderar att komma norröver på söndag en sväng, just me and Y-L, är ni hemma el. på vift då tro? :-)

  SvaraRadera
 3. Nu på söndag? Svärmor fyller 60 så vi ska dit och fira. Vet inte riktigt när på dagen dock, det kanske kan gå att kombinera. Men i så fall måste förkylningsvarning utfärdas.

  SvaraRadera
 4. Vilket jättefint kort! Jag blev också förtjust i stämpeln (har pojkar som älskar dinosaurier), vad är det för stämpel och vet du var man kan få tag på den?

  SvaraRadera
 5. Hej Åsa!
  Jag hoppas verkligen att du ser svaret här...Själv blev jag kär i stämåeln för ett år sedan och letade med ljus och lyckta, gissa om jag blev SÅÅÅÅ glad när jag till sist hittade den! Den är verkligen jättefin!!! Jag köpte min på www.scrapohobby.se men nu när jag kollade hittade jag den inte...Google:a på "The Greeting Farm" (tillverkaren), kittet heter " OA Happy day" och stämpeln någonting i stil med "Ian with dinosaur". Lycka till!!!

  SvaraRadera
 6. Hej,och tack för ditt snabba svar. Jag har precis skickat in en beställning på stämpeln så jag hoppas att den finns inne och att jag får den.
  Stort tack för hjälpen!
  (Jag har satt din sida bland mina favoriter!)

  SvaraRadera

CMS #58

Hej! CMS #58 tema Student passade helt perfekt! Skapade ett kort i lite otraditionella färger med hjälp av underbara stämplar från Pin...