onsdag 19 januari 2011

All 'bout the details

Sötaste, snällaste Paula dök upp som en räddande ängel å levererade *3* olika paket med thé-stämplar efter att jag fått en "vision" om ett kort jag bara var tvungen att förverkliga! Puuh....Vilken lättnad!
Lägg gärna märke till att texten är stämplad på OH-plast -det är de små detaljerna som gör det, right!? ;-)

Papper. October Afternoon
Stämplar. Basic Grey (kanna/kopp) och Hero Arts (texten)
Övrigt: Knappar, tårtpapper

9 kommentarer:

 1. Åh så fint det blev! Så sött det blev med kakpappret! Adoooorable! Berätta mer om oh-plast, använde du vanlig oh-film?

  SvaraRadera
 2. Och en sak till - var får du tag på de söta kakpapprena?

  SvaraRadera
 3. Jäpp, vanlig g:a film man hade till skolan FÖRR....;-)
  Bara att stämpla som vanligt!

  Kakpappren köpte jag nåt paket när jag handlade nån gång i höstas från nån scrapaffär....mindre bra svar känner jag....googla kakpapper? Finns även på Tradera har jag sett! :-)

  SvaraRadera
 4. Okej, gammal oh-film kan jag lätt komma över, värre är det nog med kakpappren. Som jag iofs inte BEHÖVER. Bara vill ha ;-)

  SvaraRadera
 5. Hahaha, vilken insikt! ;-) om du kan hålla dig så kan jag -dessutom kan du få ett par ark tillsammans m dina stämplar! :-)

  SvaraRadera
 6. Wonderful, beautiful card.
  luv
  Debby

  SvaraRadera
 7. Tack för du är med i min blog candy :D Jätte kul att du ville det :D

  SvaraRadera
 8. Tack för din kommentar hos mig. Nu hittar jag ju till dig också :)

  Det där med OH-plast var nytt för mig. Jag trodde inte att stämpelfärgen fäste på plast. Använder du någon särskild sort, eller går det med vad som helst? (Har ingen sån plast hemma så att jag kan testa, därav den dumma frågan...)

  Kram, Outi

  SvaraRadera
 9. Hej! Vad roligt att du hittat till min blog! Nu kunde jag hitta till dig också. Måste bara säga att det var genialiskt att stämpla på plasten! Gilla!
  Kram Sandra

  SvaraRadera

CMS #58

Hej! CMS #58 tema Student passade helt perfekt! Skapade ett kort i lite otraditionella färger med hjälp av underbara stämplar från Pin...