söndag 23 oktober 2011

Bidrag #5, Scraptorgets 2-års CC

Ok..."Grattiskort med band". Verkligen helt rätt utmaning för mig. Jag är inte helt kompis med band...Typ organza-varianter går bra. Baker's twine med...Allt annat går mindre bra. Men, friskt vågat som man säger...? ;-)


Äntligen "vågade" jag använda det supersöta
muffins-bandet som min kära vän Malin Axelsson gav mig
i 30-års present..!

Scraptorget #4, Scrappa Platt

Oki, så här är instruktionerna för Scraptorgets bonusutmaning #2: Det här är en utmaning att scrappa helt platt, dvs utan dekorationer som sticker upp eller lager på lager med flera papper. Easy Peasy? Mjae..En sann utmaning i alla fall! ;-)

Underbar stämpel från Bildmålarna,
och matchande text köpt från Skogstokiga...

Scraptorget #3, Färgpalett med bling

Ok...Jag önskar att jag hade haft mer tid, för kortet känns inte 100 klart direkt, men istället för pysseltid i helgen hade vi en minisemester i Göööteborg, så då blir det som det blir...Vikningen heter Origami Diamond Fold...

...Kort/kuvertet hopvikt...

Då färgerna var begränsade till grönt/turkost och vitt så
vågade jag inte färglägga stämpeln...:-)


2 års CC, Bidrag #2

Uppdrag #7 var "Använd 3 stämplar"...Ingen vidare jätteinspiration började flöda, men jag tycker så mycket om den söta flickan Penny Johnsson illustrerat...Jaja, man kan inte vara toppnöjd med allt, right?

Stämplar: Penny Johnsson, Julstämpel, Inkido, 
kantstämpel Pink Paislee
Färgläggning: Promarkers
Blommor: I am roses

My very first LO...

I Tisdags var det äntligen dags för kursen "Customize - Fransk Lantstil" på Gredelin. Hade egentligen ingen aning om vad det innebar alls, men det märktes ju. Ett härligt kladdande, kletande, sprayande, strykande...Puuh...Minst sagt en intensiv och späckad men verkligen jätterolig kväll! Jacqueline Holmgren är så otroligt duktig och sprudlande inspirerande så jag kan verkligen rekommendera alla att gå en kurs hos henne om ni får chansen! :-)
Kvällens resultat är även mitt bidrag till ScrapTorgets utmaning Tävling 4: Klet och Kladd

Titeln "Perfect Day"  anspelar inte bara på att det ju var det, men även 
"vår" sång som spelades på bröllopet: "A perfect Day" av Lou Reed..

onsdag 19 oktober 2011

Cute babycard

Lever jag? -JA! Scrappar jag? -Ja! Orkar jag fota (med en usel halvt-icke-fungerande-kamera) och blogga mina alster? - NEJ! Trist, men sant....Samtidigt känns det otroligt viktigt att hålla glädjen kvar i skapandet; det måste vara en avkoppling, inte ett måste! Om valet står mellan allt jox med fotande/bloggande eller rent skapande vid pysselbordet känner jag att hands-on vinner lätt! Just nu i alla fall...Vid nästa scrappsvacka vinner säkert datorn..;-)

Stämpel: Sleeping Baby Tilda, Magnolia,
Texten från Pysselpassion, kanterna Pink Paisley
Färgläggning. Promarkers

måndag 10 oktober 2011

Happy B-Day

I'm entering th Penny Blac at Allsorts's October challenge with this quick card I made for my dear friend Paula's B-day...

CMS #58

Hej! CMS #58 tema Student passade helt perfekt! Skapade ett kort i lite otraditionella färger med hjälp av underbara stämplar från Pin...